Yeni Boğaziçililer BUMA’ları ile tanışmak için sabırsızlanıyor…

BÜ mezunları olarak çoğumuz üniversiteye başladığımız yıl ailelerimizden ayrılmanın verdiği korkuyla karışık heyecanı, daha yeni bir sınav engelini aşmışken karşımıza çıkan Proficiency sınavını aşmak için nasıl uğraştığımızı, tüm bu zorluklar devam ederken bir yandan da yeni çevremizde var olma, dostluklar kurma ve artık kendi ayaklarımızın üstünde durma çabalarımızı hatırlarız. Biz o günleri geride bıraktık, kendine güvenen ve artık dünyaya farklı bir gözle bakan Boğaziçililer olduk. Şimdi bu heyecanlı maratona yeni başlayan çiçeği burnunda Boğaziçililerin elinden tutma zamanı çünkü onların bizim deneyimlerimize ve desteğimize ihtiyaçları var…   

Sevgili Boğaziçi Mezunları,

Boğaziçi Üniversitesi 2010-2011 öğretim yılı çok yakında başlamak üzere.

BUmanzara olarak, yeni öğrencilerimizi karşılamak ve BUmaları ile tanıştırmak için tüm hızıyla çalışmalarımıza başladık.

Bu sene sizlerin de desteği ile daha büyük bir aile olmak istiyoruz. Böylece öğrencilerimiz BUmalar’ı ile iletişim kurarak, önlerine çıkan ilk engeli, Proficiency Sınavı’nı, başlı başına keşfetmeleri gereken İstanbul’un ve ailelerinden uzakta birer birey olmanın zorluklarını daha kolay aşacaklar.

Geçen sene öğrenci alan BUmalar’ın bu sene de öğrenci almaları bizler için önemli. Yeni öğrenciler, okuldaki hayata alışmış eski öğrencilere göre sizlerle iletişime daha çok ihtiyaç duymaktadırlar. Yeni öğrenci almak için aşağıdaki linke tıklayıp talebinizi bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Geçen seneki öğrenciler ile görüşmelerinizi dilerseniz sürdürebilirsiniz. BUmanzara eski öğrencilerle iletişiminizi şu an için takip etmeyecektir.

Yeni öğrenci almak için: www.bumanzara.org sitesinden üye girişi yaparak kişisel ana sayfanızda açılan etkinlik’e “katılıyorum” olarak işaretlemeniz yeterli.

Hedefimiz bu sene okulumuza yeni katılan tüm öğrencileri birer BUma ile eşlemek. Bu konuda sizlerin desteği bizler için çok önemli. Daha büyük aile olmamız için yaptığımız çalışmaları tüm Boğaziçili dostlarınızla paylaşmanızı ve aramıza katılmaları için davet etmenizi bekliyoruz.

Bu çalışmalar hakkında daha fazla bilgi almak ve yeni üyelik için www.bumanzara.org sitesini dostlarınıza tavsiye etmeniz yararlı olacaktır.

Ekim ayında yeni ve daha önce eğitim almamış BUmalar için bir eğitim planlamaktayız. Bununla ilgili takvimi sizlerle ilerleyen günlerde paylaşacağız.

BUmanzara’yı dostlarınıza tavsiye edin, her öğrencinin BUması olsun.

Desteklerinizi bekliyoruz.

BUmanzara

Bu yazı Uncategorized içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

3 Responses to Yeni Boğaziçililer BUMA’ları ile tanışmak için sabırsızlanıyor…

  1. Rürup Rente dedi ki:

    selam ben senay, gercekten super bir site, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim…

  2. Merhabalar, bizler de Boğaziçi mezunları olarak BUma çalışmalarını çok olumlu buluyoruz. Konuyu böyle güzel aktardığınız için teşekkürler. Bizler de İstanbul’da faaliyet gösteriyoruz ve Boğaziçililer Dershanesi‘nde okulumuza yeni öğrenciler yetiştiriyoruz. Çalışmalarınızın devamını dileriz.

Yorum bırakın